Financiele administratie

De financiële administratie is essentieel voor elk bedrijf. Aan de hand van deze administratie ziet u hoe uw bedrijf in presteert. En als u weet waar het mis is gegaan – of waar het mis dreigt te gaan – kunt u tijdig maatregelen treffen om uw bedrijf op het juiste spoor te houden. Tevens dient u in verband met fiscale verplichtingen uw administratie constant up to date te houden. Een correcte en actuele administratie beheren kan echter behoorlijk arbeidsintensief zijn.

  • Jaarrekening
    Op basis van de financiële administratie stelt Administratiekantoor Petersen de jaarrekening samen. De jaarrekening geeft u jaarlijks inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Indien van toepassing deponeren wij ook de jaarrekening voor u in de vorm van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel. De jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting op de balans en winst- en verliesrekening.
  • Administratie
    Administratiekantoor Petersen verzorgt complete administraties voor een diversiteit aan MKB-ondernemingen en ZZP’ers. De administratie dient om een beter inzicht te krijgen in de financiële situatie van uw onderneming. Ook kunnen wij, indien gewenst, uw zelf ingeboekte administratie periodiek controleren. Administratiekantoor Petersen helpt u bij het opzetten en inrichten van uw administratie. Ook voor online administraties bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte aanvragen