Referenties

“Wat heel prettig is, is dat wij niets hebben gemerkt van het feit dat Gerco het bedrijf van zijn vader heeft overgenomen. Zo gedegen, efficiënt en betrouwbaar als zijn vader was in dit werk, zo heeft Gerco het geruisloos opgepakt.

Het lukt Gerco prima om onze Maatschap te zien als vier losse/zelfstandige bedrijven, maar ook het samen te laten smelten (daar wat dat nodig is) als één geheel. Omdat hij in verschillende bedrijven komt en daar veel ziet, denkt hij naast het boekhoudkundige deel, ook graag mee over onze praktijk en wat we daarin zoal tegenkomen.”

Herman Hulleman
Praktijkhouder Gewoonbyzonder


“Wij kunnen onbezorgd en vertrouwd alle administratie inleveren bij Gerco. In no-time hebben we de cijfers allemaal op een rijtje en zeer overzichtelijke. Administratiekantoor Petersen denkt met ons mee zodat we nog kostenbesparender kunnen werken.”

Peter de Graaf,
Stichting Noah


“Gerco reageert altijd snel op vragen en reacties. Daarnaast is hij heel secuur en gewoon een hele fijn en betrouwbaar persoon”

Luuk Hoogezand
Eigenaar Adviesbureau LHMA


“Als ondernemer wil ik mij met alles behalve financiële vraagstukken bezighouden. Bij Administratiekantoor Petersen is er aandacht voor jouw verhaal als ondernemer en dat is prettig. Naast uitstekende service en advies heeft Petersen mij ook begeleid in de aankoop van mijn eerst pand.”

Frank Emous
Eigenaar van Femous Productions